maanantai 18. helmikuuta 2013

Hei!
Tässä olisi nyt sitten uusi kirjablogi, jonka olen niinsanotusti siirtänyt Blogimaa-hommelista tänne, koska huomasin, että tämähän on paljon helpompi käyttää. Toki, ei Blogimaassakaan mitään vikaa ollut, mutta ihmisiä ei sivuille eksynyt, niin ajattelin, että täällä tämä saisi ehkä hieman enemmän kuuluisuutta ja muutenkin jäsenten olisi helpompi käyttää tätä.
Minä:
Olen kaksitoistavuotias tyttö täältä Länsi-Suomesta, en kerro nyt tarkemmin mistä. Harrastan parkouria välillä, kirjoittamista, lukemista, piirtämistä, kokkailua, leipomista, uintia ja bloggausta.
Lempilukemistani ovat kaikenlaiset kirjat, mutta en erikoisemmin pidä mainstreamista tai steampunkista, ja lempigenrejä on monia, mutta pääasiassa luen romantiikkaa. Luen sekä nuorten- että aikuistenkirjoja kuten nyt vaikka Sookie Stackhouset on luettu, samaten Jean M. Untinen-Auelin Maan lapset-sarjan pari ensimmäistä osaa. Ja Stephen King sekä Dan Brown ovat myös hyviä.

4 kommenttia:

 1. Aika kiva, että nuorempiakin kirjabloggaajia on, kun täällä Suomessa suunnilleen kaikki muut on aikuisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, olen täällä törmännyt ainoastaan yhteen toiseen nuoreen kirjabloggariin, mutta hän olikin sittemmin lopettanut :// Kaverillani on kyllä elokuvablogi, mutta tietääkseni olen aika harvinainen tapaus. :D

   Poista
 2. http://apileofbooksandacupoftea.blogspot.fi/
  Ainakin hän on aika nuori kirjabloggaaja. :)

  On todellakin tosi kiva juttu, että olet perustanut oman blogin. Jos kirjablogit olisivat olleet yleisempi juttu kymmenisen vuotta sitten, olisin minäkin varmaan halunnut pitää omaa, koska sen verran innokas lukija olin silloinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuota blogia olekaan huomannut, joten kiitos kun linkkasit, liityin heti lukijaksi :D

   Olen tutustunut yhteen tyttöön, joka myös pitää kirjablogia osoitteessa http://lukutoukankirja-arvostelut.blogspot.fi/ :)

   Poista